Livskitentriks

På denne siden samler jeg nyttige triks. Det kan være alt fra enkle praktiske ting, til mer detaljerte oppskrifter til hvordan man kan lage ting selv. Du vet sånne ting som man finner på, som bare funker.

Gjenbruk
Akkurat som mine besteforeldre er jeg tilhenger av å repare det man har og bruke ting på nye måter i stedenfor å kjøpe masse nytt. Vår tid er preget av at folk har spesialsko til alle ulike aktiviteter. Løpesko, sneakers, basketsko, bowlingsko, badesko… osv.(!)
Min bestefar Arne Daleng gikk stort sett i gummistøvler, bortsett fra når det var veldig kaldt vintervær eller hvis han var på bytur. Når det var tørt i bærskogen, tok han heller på seg skiskoene for de var lettere å gå i enn fjøsstøvlene. Han syns de var gode nok -sommer som vinter. Ellers kjøpte han aldri noe nytt, bortsett fra annenhvert skuddår. Da bestilte han seg et par nye vintersko på postordre. Helt like som de han hadde slitt ut.

Jeg er nok litt mer raus med pengene og har mange flere par sko enn jeg trenger, men jeg er opptatt av kvalitet når jeg først skaffer noe nytt. Spesielt når det gjelder klær og turutstyr. Jeg blir glad i ting som varer lenge, og som gjør forbruket mitt mer bærekraftig.

Ellers så tror jeg vi kommer langt med kreativiten og det vi finner på vår vei. En holdning som både kan være praktisk, utfordrende, og gøy!

Trykk på instabildene under for å lese mer om ulike livskitentriks!

Load More